Eddie & Eduard

Eddie en Eduard

VERHAAL

Eddie & Eduard zijn twee slakken, die de wereld ontdekken vanuit hun eigen kleine theatertje, waar ze verschillende korte avonturen beleven. Ze zijn nieuwsgierig en treden de wereld vol verwondering tegemoet.

De avonturen zijn belevenissen zonder tekst, met muzikale ondersteuning. Na iedere scène gaan de deurtjes even dicht en wordt er op sprankelende wijze iets door Remco Raessen verteld. Als de deurtjes weer open gaan worden de kinderen verrast door een nieuw mini-decor.

Remco creëert een moment van rust en laat zijn publiek echt genieten van en volledig opgaan in de magische wereld van het theater. Met recht: Theater-Kunst.

‘Dit is levende televisie’, verzuchtte een jonge bezoeker eens, die ademloos had toegekeken. 

Eddie & Eduard sluit aan bij de belevingswereld van kinderen tussen de 2 en 7 jaar, maar tovert ook bij volwassenen een glimlach op het gezicht.

SPEELPLEKKEN
De voorstelling is geschikt voor kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, basisonderwijs (groep 1/2), bibliotheken en festivals. 

EDDIE & EDUARD XL
Voor plekken die gecharmeerd zijn van Eddie & Eduard maar meer publiek verwachten, is er Eddie & Eduard XL. Klik hier om meer te lezen over Eddie & Eduard XL. 

 

INFORMATIE

Titel: Eddie & Eduard
Leeftijd: 2-7 jaar
Duur: 30 minuten
Spel: Remco Raessen
Muziek: Erik van de Lest
Verhaal: Remco Raessen
Naar een idee van: Femke Crützen en Renzo Brandsma